A-vitamin – Természetes forrásból!

Az A-vitamin létfontosságú vitamin a számunkra. Fontos szerepe van többek között az immunrendszer és a látásunk egészségének megőrzésében. Bár nagyon fontos vitamin, mégis érdemes odafigyelni a fogyasztására, mert a túladagolásnak negatív hatásai is lehetnek.

Mai blogbejegyzésemmel abban szeretném önnel megismertetni az A-vitamin fontosságát, a hiányának a tüneteit és következményeit, illetve azt, hogy milyen természetes forrásokból biztosíthatja a szervezete számára.

A-vitamin – Természetes forrásból! bővebben…

E-vitamin – Miben van? Mire jó?

 

Az E-vitamin fontos szerepet tölt be a szervezet működésében. Részt vesz például az oxidatív stressz elleni védelemben és az immunrendszer támogatásában. Mai blogbejegyzésemben szeretném összefoglalni önnek, hogy miben van E-vitamin, illetve mire is jó maga az E-vitamin. Érdemes lesz végig olvasni, mert arra is hoztam javaslatot, hogy hogyan és honnan tudja természetes módon pótolni a hiányzó mennyiséget!

Nézzük! E-vitamin – Miben van? Mire jó? bővebben…

Mennyi tökmagolajat fogyasszunk naponta?

 

Ma már szerencsére nem sokan vannak, akik nem ismerik a tökmagolajat. Így már az érdeklődők nem azt kérdezik, hogy mi az a tökmagolaj, hanem azt, hogy melyiket és mennyi tökmagolajat fogyasszanak.

Mai bejegyzésemben ezekre a kérdésekre szeretnék válaszolni. Olvassa végig, bízom benne, hogy az Ön számára is hasznos lesz!

Mennyi tökmagolajat fogyasszunk naponta? bővebben…

Tökmagolaj hajra: 4 jótékony hatás, amit ismernie kell!

 

Ha természetes módszert keres arra, hogy visszanyerje haja egészségét és javítsa az állapotát, akkor a hidegen sajtolt tökmagolaj jó választás lehet az Ön számára.

Hogyan lehetséges ez?

Milyen jótékony hatásai lehetnek a tökmagolajnak, hogyan érdemes használni a hajára?

Ebben szeretnék a mai cikkemben segíteni! Tökmagolaj hajra: 4 jótékony hatás, amit ismernie kell! bővebben…

Újabb elismerésben részesült a Zahorecz gazdaság

Nagy örömmel számolok be önnek arról, hogy gazdaságunk, a Zahorecz gazdaság újabb elismeréssel gazdagodott!

Nagy büszkeség a számunkra, hogy egyre többen ismerik és fogyasztják a termékeinket, és szintén nagy öröm, hogy a sok-sok pozitív vásárlói visszajelzés mellett újabb szakmai elismerést tudhatunk magunkénak.

Örömmel jelentem be önnek, hogy a Betyáros napraforgómag fűszerolaj ezüst éremben részesült az XVII. Orosházi Hagyományok-Ízek versenyén! Újabb elismerésben részesült a Zahorecz gazdaság bővebben…

5 tipp a tökmagolaj konyhai felhasználásához

 

A tökmagolaj egyre népszerűbb alapanyag. Nem véletlenül, hiszen tele van értékes összetevőkkel, és nem mellesleg nagyon finom is. Én elsősorban a hidegen sajtolt változatot javaslom, mindjárt ki is fejtem bővebben, hogy miért. Sőt, a mai blogbejegyzésemben 5 tippet is hoztam önnek arra, hogy hogyan használhatja fel a konyhában. 5 tipp a tökmagolaj konyhai felhasználásához bővebben…

Tökmagolaj hatása az immunrendszerre

 

A mostani időjárás nem kis kihívás elé állítja az immunrendszert. Egyik nap még mínuszok, másik nap pedig már plusz 10 fok feletti a hőmérséklet. Nem könnyű alkalmazkodni, ezért az egyik legjobb dolog, amit tehetünk, hogy erősítjük immunrendszerünket.

Hogyan tudjuk ezt megtenni? Hogyan segíthet ebben nekünk a tökmagolaj?

Nézzük! Tökmagolaj hatása az immunrendszerre bővebben…