Hidegen vagy nem hidegen sajtolt tökmagolaj – Melyiket válasszuk?

Tökmagolaj vásárlás során az első, ami szembetűnik, hogy milyen sokféle tökmagolaj közül választhat. Amint rákeres az interneten, betér egy bioboltba, máris láthatja, hogy mind az árfekvésben, mind pedig az elnevezésekben óriási különbségek vannak. A mai blogbejegyzésben segítek önnek, hogy eligazodjon a sok kifejezés között, illetve azt is elárulom, hogy szerintem melyiket érdemes választania!

Hidegen vagy nem hidegen sajtolt tökmagolaj – Melyiket válasszuk? bővebben…

Szív- és érrendszer védelme természetesen!

A szív a test motorja. Biztosan ön is hallotta már ezt a kifejezést. A motor, ami mozgásban tartja a szervezetet. Éppen ezért nagyon fontos, hogy odafigyeljünk rá, védjük és óvjuk az egészségét. A legjobb, ha mindezt természetes módon, káros adalékanyagoktól mentesen tesszük. De hogyan lehetséges mindez? A mai bejegyzésünkben ehhez hoztunk ötleteket! Szív- és érrendszer védelme természetesen! bővebben…

Tökmagolaj a hormonális egyensúlyért! – Természetes megoldások a női és férfi egészség támogatására

A hormonális egyensúly fenntartása kulcsfontosságú a nők és férfiak egészsége szempontjából, és a hidegen sajtolt tökmagolaj természetes és hatékony segítséget nyújthat erre az érzékeny területre. Nézzük, hogy hogyan! Tökmagolaj a hormonális egyensúlyért! – Természetes megoldások a női és férfi egészség támogatására bővebben…

Tökmagolajjal a tudatosságért!

Mai felgyorsult világunkban a gyerekek szinte alig ismerik a zöldségek és a növények valódi termesztési módját. Egyre kevesebb családban van otthon kiskert, így többnyire csak azt látják, hogy a szüleik a boltok polcairól emelik le répát, a burgonyát és többi finomságot.

Ezért fektetünk mi is nagy hangsúlyt arra, hogy közelebb vigyük a természetet kincseit a gyerekekhez, és a hazai termőföld, mint nemzeti kincs fontosságát is megismertessük velük. Sőt, törekszünk arra is, hogy ne csak a terményeket ismerjék meg, hanem a belőlük készült egészséges, finom ételeket is.

Nagyon örültünk, amikor lehetőségünk nyílt ellátogatni a kétsopronyi általános iskola tanulóihoz. Prekop János tanár úr egy olyan tanórát szervezett a diákok számára, ahol nem csak az elméletet hallgathatták meg, hanem a gyakorlatban is megismerkedhettek a Békés vármegye egyik jellemző növényének, a töknek a termesztési kultúrájával. Sőt, az óra végén még meg is kóstolhatták a belőle készült finomságokat!

Beszámoló következik! 🙂

Tökmagolajjal a tudatosságért! bővebben…

Miért a hidegen sajtolt tökmagolajat válasszam?

Amikor tökmagolajat keres nagyon hamar azzal találhatja szembe magát, hogy nagyon széles a kínálat. Rengeteg féle tökmagolaj található a piacon, elsőre nagyon nehéz lehet eldönteni, hogy melyiket válassza.

Ma ebben szeretnék segíteni önnek!

A mai bejegyzésemben szeretném megmutatni önnek, hogy miért a hidegen sajtolt tökmagolaj a legjobb választász, mire kell odafigyelnie a vásárláskor és hol tudja beszerezni a megfelelő minőségű olajat! Miért a hidegen sajtolt tökmagolajat válasszam? bővebben…