A tökmagolaj igazi kincs a konyhában és az egészségmegőrzésben is. Különösen a hidegen sajtolt tökmagolaj rendelkezik olyan értékes tápanyagokkal, mint az E-vitamin, a cink, a fitoszterolok és az antioxidánsok. Ezek a hatóanyagok azonban érzékenyek a fényre, hőre és a helytelen tárolásra.
Ha Ön szeretné a lehető leghatékonyabban felhasználni a hidegen sajtolt tökmagolajat,, akkor érdemes tisztában lennie azzal, milyen hibákat érdemes elkerülni!
Az alábbiakban összegyűjtöttem azt a 7 gyakori hibát, amit sokan elkövetnek a hidegen sajtolt tökmagolaj használata és tárolása során – és természetesen azt is elárulom, hogyan őrizheti meg hosszú távon az olaj frissességét és jótékony hatásait!
Érdemes végigolvasni! Hasznos információk következnek! >>>
Mit NE tegyen, ha jót akar a tökmagolajnak – 7 gyakori hiba, amit érdemes elkerülni bővebben…