Tökmagolaj hatása az immunrendszerre

 

A mostani időjárás nem kis kihívás elé állítja az immunrendszert. Egyik nap még mínuszok, másik nap pedig már plusz 10 fok feletti a hőmérséklet. Nem könnyű alkalmazkodni, ezért az egyik legjobb dolog, amit tehetünk, hogy erősítjük immunrendszerünket.

Hogyan tudjuk ezt megtenni? Hogyan segíthet ebben nekünk a tökmagolaj?

Nézzük! Tökmagolaj hatása az immunrendszerre bővebben…

Egészséges karácsonyi menü – hidegen sajtolt tökmagolajjal

A napokban sokan keresgélnek az interneten a karácsonyi menükkel kapcsolatban. Ha idén ön is valami egészséges fogást szeretne tálalni a szeretteinek, akkor jó helyen van. Olyan karácsonyi menüsort állítottam össze, amely nem csak ízletes, hanem még egészséges is. Nézzük! Egészséges karácsonyi menü – hidegen sajtolt tökmagolajjal bővebben…

4 étel a téli depresszió ellen

Már jócskán benne vagyunk a télben, egyre kevesebb a napsütés és a hosszú, sötét téli hónapok még előttünk vannak. Télen kevesebbet süt a nap és rövidek a nappalok, így az időjárással együtt könnyedén borússá válhat a hangulatunk is.

De nem kell, hogy így legyen, mert sok minden van, amit mi is tudunk tenni azért, hogy javítsunk a kedélyállapotunkon. Mutatom is hogyan! 4 étel a téli depresszió ellen bővebben…

Hiperaktív hólyag – Milyen hatása lehet a tökmagolajnak?

Bár számos kezelési lehetőség létezik a hiperaktív hólyag kezelésére, mégis sokan keresnek természetes alternatívákat. Az egyik ilyen lehetőség a tökmagolaj rendszeres fogyasztása. Mai cikkemben azt járom körbe, hogy milyen hatása lehet a tökmagolajnak, hogyan és mennyit érdemes fogyasztani belőle.

Hiperaktív hólyag – Milyen hatása lehet a tökmagolajnak? bővebben…

Őszi bőrápolás tökmagolajjal

Ahogy az évszakok változnak, a bőrünk is igényel némi extra gondoskodást és figyelmet. Hamarosan beköszönt az őszi hűvös időjárás, jönnek a szeles napok, illetve a fűtési időszak. A fűtött beltéri levegő könnyen kiszáríthatja a bőrünket, és kényelmetlen érzést okozhat. Szerencsére van egy természetes megoldás, amely segíthet megőrizni bőrünk hidratált és egészséges állapotát. Ez pedig a tökmagolaj.

Hogyan használhatja fel és melyiket válassza? Erről szól a mai bejegyzés!

Őszi bőrápolás tökmagolajjal bővebben…