Szolgáltatásaink

Ismerje meg gazdaságunk által nyújtott szolgáltatásokat!

A gazdaságunk bemutatkozásában már olvashatta, hogy évtizedek óta foglalkozunk növénytermesztéssel, valamint mezőgazdasági szolgáltatásokkal. Az évtizedes tapasztalataink megnyilvánulnak a precíz munkatervezés és kivitelezés során. Gazdaságunk teljes mértékben „ügyfélbarát”, ugyanis számos terhet leveszünk az emberek válláról.

Szolgáltatásaink:

1.Inputanyagok teljes körű beszerzése

A térségben elsőként kezdtünk el teljes körű szolgáltatást végezni, amelybe beletarozik az inputanyag beszerzése is. Önnek nem kell külön a kereskedőkhöz fordulnia, hanem csak közvetlenül hozzánk, mi pedig segítünk. A személyes igényeket szem előtt tartva, a legjobb árakat felkutatva adjuk le a műtrágya, vetőmag és vegyszermegrendeléseket. Így Önnek nincs gondja a műtrágya tárolásával, mivel erről gazdaságunk gondoskodik.

2.Permetezési napló vezetése

A permetezési napló vezetése nagy odafigyelést és precizitást igényel. Minden megvásárolt vegyszert nyilván kell tartani, és a megengedett dózissal ki kell írni a termesztett növényre, valamint helyrajzi számra. Önnek nem kell ezzel foglalkozni, mert mi vezetjük Ön helyett. Folyamatosan egyeztetünk a növényvédős szakmérnökkel, aki a szükséges adatokat lejelenti a NÉBIH felé. Nagyon fontos, hogy a permetezési naplónak és a lejelentésnek egyeznie kell, mert ha ellenőrzésre kerül a sor, akkor vizsgálják, hogy a lejelentett napló szerint történt-e a megfelelő dózis kijuttatása a megfelelő helyrajzi számon termesztett kultúrnövényekre.

3.Értékesítésben való tanácsadás

Segítünk Önnek az értékesítés folyamatában is. Figyeljük a környező cégek felvásárlási lehetőségeit, amelyekről tájékoztatást adunk. Ha meghozta az Ön számára legmegfelelőbb döntést, akkor mi Ön helyett elszállítjuk a kiválasztott helyre.

VETÉSTŐL A BETAKARÍTÁSIG!

Ez a mottónk.

Szolgáltatásaink összeállításában ezt tartottuk szem előtt. Szakmai tapasztalatunk és segítségnyújtásunk mellett korszerű, minden évben továbbfejlesztett gépparkunkkal is az Ön rendelkezésére állunk.

A modern erőgépek mögött megtalálhatóak a korszerű munkaeszközök, melyek lehetővé teszik a precíz és gyors munkavégzést.

Teljes körű szolgáltatásunk mindezeken felül magába foglalja a vetésforgó összeállításával, a fajtaválasztással és a növényvédelemmel kapcsolatos tanácsadást is.

Általunk jelenleg termesztett növénykultúrák: kalászosok (őszi búza, árpa), kapások (kukorica, napraforgó), pillangós (szója), kabakos (olajtök)