Újabb elismerésben részesült a Zahorecz gazdaság

Nagy örömmel számolok be önnek arról, hogy gazdaságunk, a Zahorecz gazdaság újabb elismeréssel gazdagodott!

Nagy büszkeség a számunkra, hogy egyre többen ismerik és fogyasztják a termékeinket, és szintén nagy öröm, hogy a sok-sok pozitív vásárlói visszajelzés mellett újabb szakmai elismerést tudhatunk magunkénak.

Örömmel jelentem be önnek, hogy a Betyáros napraforgómag fűszerolaj ezüst éremben részesült az XVII. Orosházi Hagyományok-Ízek versenyén!

Miről szól a XVII. Orosházi Hagyományok-Ízek verseny?

A XVII. Orosházi Hagyományok-Ízek versenyét 2024. március 9-én rendezték meg Orosházán a Városi Sportcsarnokban. 

A program nagyon sokrétű és színes volt: kolbászgyúró csapatversenyen, színpaid programok, helyi csoportok bemutatkozása, Kackiás Verklis, sztárvendégek, díjátadók, kistermelői kézműves termékek bemutatója és vására, Cheese fotósarok, gasztronómiai versenyek eredményhirdetése, disznóvágás bemutató és disznótoros ételek.

A Hagyományok-Ízek Versenye az ország egyik legjelentősebb gasztro-kulturális rendezvénye. Nagy öröm volt látni, hogy a program újra megrendezésre került, hiszen az elmúlt években a pandémia és egyéb nehéz helyzetek miatt sok nehézségbe ütköztek a szervezők. A sok-sok kiállító, résztvevő és a több ezer vendég azonban azt tükrözi, hogy mindenki nagyon örült és várta, hogy újra közösen vesse bele magát a hagyományok és a helyi ízek megismerésébe.

A Hagyományok-Ízek Versenyének célja az értékmegőrzés, a helyi kézműves és kistermelő közösség, valamint az általuk készített kiváló minőségű termékek megismertetése. Szeretnének lehetőséget és helyszínt biztosítani, hogy a termelők és a készítők személyesen is találkozhassanak az érdeklődőkkel. A vásárlók számára pedig azért előnyös, mert a programnak hála megismerhetik a készítőket, és lehetőségük nyílik a kóstolásra, a kipróbálásra és a személyes találkozásra.

Kárpát-Medencei Paprika- és chilis termékek versenye

Az idei rendezvény keretében először hirdették meg a Kárpát-Medencei Paprika- és Chilis Versenyt, melyre ötven nevezés érkezett. 

A verseny célja, hogy erősítse a minőségi chili és paprikat kultúrát, illetve a Kárpát-medencében termelt paprika és chilis termékek minősítésével a termelőknek iránymutatást adjon.

Nagyon örültünk ennek a kezdeményezésnek, mert ez a kiemelt esemény segít ráirányítani a figyelmet és népszerűsíteni a paprikából készült termékeket, illetve összekovácsolja a szakmai közösséget.

Gazdaságunk a Betyáros Napraforgómag fűszerolajjal vett részt a versenyben, amelyet a szakmai zsűri Ezüst oklevéllel díjazott.

napraforgómag olaj, hidegen sajtolt napraforgómag olaj, napraforgó olaj, napraforgómag fűszerolaj, betyáros napraforgómag fűszerolaj, betyáros fűszerolaj

A Betyáros Napraforgómag fűszerolajról tudni kell, hogy 100%-ban természetes, adalékanyagoktól és mesterséges ízesítőktől mentes fűszerolaj.

Különlegessége, hogy a saját gazdaságunkban megtermelt napraforgómagból, 100%-ban hidegen sajtolás technológiájával előállított napraforgómagolaj felhasználásával készül. 
Hiszünk a hidegen sajtolás technológiájában, elsősorban azért, mert ez az egyik legjobb módszer arra, hogy az olajos magok értékes összetevőit a lehető legnagyobb arányban megőrizzük. A készítés során nem használunk magas hőmérsékletet, nem pirítjuk a magakat, illetve nem használunk vegyi anyagokat sem a szűréshez, tisztításhoz.

A Betyáros Napraforgómag fűszerolaj alapja 100%-ban hidegen sajtolt Betyáros napraforgóolaj, amelynek feldolgozása során kizárólag ülepítést és szűrést alkalmazunk. 

Ebbe a kiváló alapolajba kerülnek bele a friss és szárított fűszerek.

Az Ezüst oklevéllel díjazott Betyáros Napraforgómag fűszerolaj az alábbi fűszereket tartalmazza:

  • kakukkfű
  • fokhagyma
  • rozmaring
  • chili
  • bors
  • babérlevél

Nagyon büszkék vagyunk erre a termékünkre is, mert 100%-ban természetes, adalék- és ízfokozóanyagoktól mentes valódi kézműves termék.

Ha ön is szeretné megkóstolni, akkor megrendelheti webáruházunkból ide vagy az alábbi képre kattintva!

napraforgómag olaj, hidegen sajtolt napraforgómag olaj, napraforgó olaj, napraforgómag fűszerolaj, betyáros napraforgómag fűszerolaj, betyáros fűszerolaj

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük