Hírlevél

Üdvözlöm!

Úgy látom, hogy ön is érdeklődik a hidegen sajtolt növényi olajok iránt!

Nagyon örülök! Jó helyen jár!

Kéthetente megjelenő hírlevelünkben számos hasznos és érdekes dolgot osztunk meg önnel a növényi olajok világáról, azon belül is különösen a tökmagolajról.

Ha ön érdeklődik:

 • az olajok jótékony hatása,
 • felhasználási módja,
 • fogyasztásával kapcsolatos bővebb információk,
 • webáruházunkban kapható termékek, akciók és
 • ínycsiklandó receptek iránt,

akkor kérem töltse ki az alábbi mezőket és iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ízelítőül az oldal alján talál egy példát a hírlevelünkből, hogy ön is meggyőződhessen arról, hogy valóban csupa értékes, hasznos és használható információt tartalmaz! 🙂

Íme egy példa a hírleveinkre! 🙂

Kedves [név]!

Ön hogy áll a régi idők dolgaihoz? Ahhoz, amit a régi öregek már megtapasztaltak?

Én szívesen olvasok arról például, hogy melyik olajat mire használták régen. Akkor, amikor még nem számított nagy dolognak a természet adta lehetőségek kihasználásával megelőzni vagy kezelni egy-egy problémát. Amikor a hétköznapok része volt az, hogy az asszonyok tudták, hogy melyik gyógynövény melyik problémát kezeli és mit, hogyan kell alkalmazni.

mai rohanó világban sajnos már nincs annyi idő, hogy ezekre kellő figyelmet fordítsunk, hiszen a különböző médiumok ontják az olyan tablettákat, melyekkel azt sugallják, hogy egy-egy pirula minden bajt elűz. Mégis sokan megveszik, pedig biztos vagyok benne, hogy tudják, hogy az, amit a reklámokban állítanak csak kevésbé fedi a valóságot.

De Ön, kedves [név] tudom, hogy nem így gondolkodik, hiszen akkor nem lenne itt velem!

Engedje meg, hogy elsőként a tökmagolajról írjak Önnek pár szót. A népi gyógyászatban is jól ismerték már a tökmagolaj gyulladáscsökkentő hatását. Tudták, hogy a különböző gyulladásos megbetegedésekre jótékony hatású lehet és megtapasztalták azt is, hogy egy-egy nagyobb betegség után segíti a gyógyulást. Sőt olyan írásokat is találtam, ahol tudatosan ajánlották köszvény megelőzésére és kezelésére.

mai tapasztalatok alapján is elsősorban a gyulladáscsökkentő hatását emelném ki. Ezért is lehet jótékony hatású a prosztata jóindulatú megnagyobbodása által, valamint a felfázásos, fertőzéses megbetegedések által okozott panaszokra.

Ahogy bővültek a tudományos ismeretek úgy bővült annak a köre is, hogy mire lehet még jótékony hatással a tökmagolaj. Így a természetgyógyászok szerint alkalmazható még:

 • agyi keringés javítására (magas telítetlen zsírsavtartalom)
 • koleszterinszint csökkentésére (magas telítetlen zsírsavtartalom)
 • érelmeszesedés lassítására (magas telítetlen zsírsavtartalom)
 • antioxidáns hatásának köszönhetően az öregedési folyamatok lassítására
 • magas E-vitamintartalma miatt vetélés elkerülésére
 • F-vitamin tartalmának köszönhetően a magzati idegrendszer megfelelő fejlődésére
 • szív- és keringési rendszer megbetegedéseinek elkerülésére (magas telítetlen zsírsavtartalom)

Naponta 1 evőkanállal érdemes fogyasztani belőle. Gyerekek is nyugodtan fogyaszthatják, nekik a napi ajánlott fogyasztási mennyiség 1 kiskanál.

******************************************************************

Sok olyan kérdést kapok, hogy a kanalankénti fogyasztás helyett hogyan lehet még beilleszteni a hidegen sajtolt olajokat a hétköznapokba.

Ezért is született meg a hétvégi tippként emlegetett kis szösszenet a leveleim végén.
Ezzel szeretnék segíteni Önnek!

Szeretném megmutatni, hogy nem is olyan nehéz beilleszteni ezeket az olajokat a mindennapokba.

Az egyik legegyszerűbb recept az, amit hajápolásra javaslok. Ez a keverék nem csak arra jó, hogy haj újra dús és élettel teli legyen, hanem akkor is jótékony, ha hajkorona vészesen fogy. Mindkét nemnél hatásos lehet.

Néhány csepp tökmagolajat keverjen össze olívaolajjal és az ujjával masszírozza a fejbőrbe. Hagyja hatni minimum 30 percig majd mossa meg a haját a szokásos módon.

Haja állapotától függően hetente 2-3-szor alkalmazza.
Várom a visszajelzését!
Kellemes hétvégét és jó egészséget kívánok!
Üdvözlettel:
Zahoreczné Andi

 

Ezt a levelet azért kaptad, mert feliratkoztál a hírlevelünkre. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva egyetlen gomb nyomással törlünk az adatbázisból: Leiratkozás