Betyáros tökmagolaj – Az év kiváló terméke 2022 díj nyertese

2020-ban, amikor úgy éreztük, hogy változtatnunk kell a gazdaságunk működésén, még nem gondoltuk, hogy a döntésünknek ennyi pozitív hozománya lesz. Ismeretlenbe vágtunk bele, de valahol belül hittük, hogy jól döntünk.

A kezdeti bizonytalan lépések után szépen lassan kezdett összeállni minden. Már az első sajtolás során azon gondolkodtunk, hogy mi legyen a termékünk neve, milyen formában, milyen arculattal és milyen csomagolásban tudjuk majd megmutatni a leendő vásárlóknak.

Aztán megszületett a Betyáros tökmagolaj név, majd idővel elkészült a saját honlapunk és webáruházunk is. Már az elejétől fogva fontos volt számunkra, hogy ne csak értékesítsük a tökmagolajat, hanem segítsük is az embereket abban, hogy minél többet megtudjanak róla. Szerettük volna, ha:

  • egyre több ember megismeri, hogy miért értékes a hidegen sajtolt olaj
  • mit jelent a hidegen sajtolás és miben más, mint a piacon kapható többi készítési mód
  • hogyan érdemes fogyasztani és felhasználni
  • milyen jótékony hatásai lehetnek szervezetünkre

Az online megjelenés mellett fontos számunkra az is, hogy a helyi termék vásárokon, piacokon és rendezvényeken is megjelenjünk, és személyesen is találkozzunk az érdeklődőkkel. Mindig öröm számunkra, amikor egy-egy ismerős arc köszön ránk a standunknál, mert ez azt jelzi nekünk, hogy szeretik a termékeinket és értékelik a munkánkat.

Az elmúlt időszakban nem csak a vásárlóink értékelték a munkánkat. Hatalmas büszkeség volt számunkra, amikor a Magyar Ízek Versenyén Ezüst éremmel díjazták a termékünket, illetve nagy örömmel töltött el bennünket az is, amikor a Betyáros tökmagolajunk elnyerte a Viharsarkit termék elnevezés és logó használatának lehetőségét.

ÉV KIVÁLÓ TERMÉKE 2022 DÍJ

Nem is gondoltuk volna, hogy az idei év még tartogat számunkra meglepetést. De másképp történt, ugyanis kora ősszel értesítettek bennünket, hogy Betyáros tökmagolajunk az ÉV KIVÁLÓ TERMÉKE 2022 DÍJ Arany fokozatát nyerte el. A díjat egy ünnepélyes gála keretében a Citistar Szakmai Elit ügyvezetője, Némethné Máté Ilona adta át Szombathelyen. Külön öröm számunkra, hogy ezt a díjat nem pályázat útján nyertük el, hanem a bírák döntés alapján. Ők voltak azok, akik kiválasztották a díj jelöltjeit, majd pedig szintén ők döntöttek a díjazottak névsoráról. Az értékelés során a termék kiválósága mellett a Zahorecz gazdaság online megjelenését és kommunikációját is kiemelték.

Köszönjük még egyszer az elismerő szavakat, illetve külön köszönjük Önnek, kedves olvasónk és vásárlónk, mert ön nélkül nem tartanánk itt, ahol ma tartunk!

Köszönjük, hogy velünk van, vásárol és visszajelzéseivel segíti a munkánkat!

Ha pedig megkóstolná a díjazott Betyáros tökmagolajat, akkor kattintos az alábbi képre és válogasson webáruházunk kínálatából!

betyáros tökmagtermékek, hidegen sajtolt tökmagolaj

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük