Betyáros tökmagolaj – Békés megye kiválósága

Hatalmas megtiszteltetés ért bennünket! 

Örömmel számolok be Önöknek arról, hogy a Békés Megyei Önkormányzat a Betyáros tökmagolaj termékeket beválasztotta Békés megye kiválóságai közé!

Mit is jelent ez pontosan? Nézzük!

Békéscsabán már 2016 óta kiemelten figyelnek arra, hogy a helyi kistermelők és kézművesek lehetőséget kapjanak termékeik bemutatására és értékesítésére. A város főtere már évek óta otthont ad a kistermelői piacnak és kézműves vásárnak, amely a résztvevők szerint a Megyenap legnépszerűbb eleme.

A megyei közgyűlés emiatt úgy gondolta, hogy szeretné támogatni a kistermelőket és a kézműveseket egy olyan brand kidolgozásával, amelynek segítségével elnyerhetik a vásárlók bizalmát. A brandet egy logó tervezésével is különlegesebbé tették, amely a Viharsarki termék elnevezést kapta.

A Viharsarki termék logóval jelzett termékek:

    • hagyományos módon,
    • megbízható alapanyagokból,
    • az elődök tudását felhasználva készülnek, és
    • kiválóan képviselik Békés megyét.

A Viharsarki termék elnevezést és a logót első körben tizenöt kistermelő és kézműves érdemelte ki. Az elismerést és a logó használatát engedélyező okleveleket 2022.június 7-én adták át a megyeházán.

Büszkén mutatjuk meg, hogy a családi gazdaságunkban készült Betyáros termékeinkért mi is részesültünk az elismerésben, amely igazolja, hogy a Betyáros tökmagtermékek kiválóan képviselik Békés megyét.

Viharsarki termék tökmagolaj

Viharsarki termék logók átadása.
A képen Zahorecz Istvánnné, Almásiné Andó Éva és Nagy-Benkő Mihályné
(Fotó: Für Henrik – Békés Megyei Hírlap)

Az ünnepségen elhangzott, hogy a Viharsarki termék brand célja, hogy megmutassák a vásárlóknak, hogy a hagyományosan előállított, biztonságos alapanyagokból és a régi tudás felhasználásával készült termékek milyen értéket hordoznak magukban. 

Aki ismer bennünket az jól tudja, hogy mi is ragaszkodunk a hagyományokhoz, illetve az elődeinktől elsajátított tudásunkhoz. Ezt bizonyítja, hogy a Zahorecz gazdaság története az 1980-as évekig nyúlik vissza, amikor is Zahorecz István a szülei tanítása alapján, az ő támogatásukkal alapozta meg mai sikeresen működő vállalkozását. Történetünket bővebben ide kattintva olvashatják el!

Milyen értékek szerint készülnek a Betyáros tökmagtermékek?

Ahogy az előbb említettem családi gazdaságunk működésében a hagyományok tisztelete, az elődök tanítása nagyon fontos. Hálás szívvel gondolunk vissza mindarra, amit szüleink tanítottak, illetve gondosan őrizzük és gyarapítjuk azt a tudást, amelyet ők adtak át nekünk. Igyekszünk a tőlünk telhető legjobb módon mi is tovább adni gyermekeinknek mindazt, amit megtanultunk.

Számunkra fontos, hogy amit készítünk az valóban kiváló minőségű legyen. Úgy gondoljuk, hogy erre a mi személyünk a garancia, hiszen büszkén mutatjuk meg honlapunkon és egyéb felületeinken, hogy valóban a gazdaságunk termőföldjein terem a Betyáros tökmagolaj alapanyaga, és valóban a saját sajtoló üzemünkben készítjük a Betyáros hidegen sajtolt olajunkat és egyéb tökmagtermékeinket.

De nem csak az online világban vagyunk jelen. Boldogan és büszkén veszünk részt a megye kistermelői vásárain, piacain azért, hogy Önök közelebbről megismerhessenek bennünket, a termékeinket és az általunk képviselt értékeket.

Mi soha nem csak értékesíteni szeretnénk. Nekünk az is fontos, hogy Önök, akik fogyasztják a termékeinket pontosan tisztában legyenek azzal, hogy mit is fogyasztanak. Ezért a honlapunkon, illetve a vásárokon elhelyezett ismeretterjesztő anyagaink segítségével igyekszünk a lehető legtöbb információt összegyűjteni és megosztani Önökkel a hidegen sajtolás technológiájáról, a hidegen sajtolt tökmagolaj fogyasztásáról és felhasználásáról, a tökmagtermékek készítéséről és fogyasztásáról, és mindarról, amit a Betyáros termékek képviselnek.

Köszönjük, hogy bennünket választanak, ellátogatnak a honlapunkra és a standjainkra, illetve köszönjük az elismerést, amelyet mostantól büszkén használunk a Betyáros tökmagtermékek kommunikációjában!

Termékeinket megtalálja webáruházunkban az alábbi képre kattintva, illetve a megyei kistermelői vásárokon, amelyek pontos időpontjáról és helyszínéről a Facebook oldalunkon adunk tájékoztatást (ide kattinva megtekinthető).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük