Hol érdemes tökmagolajat vásárolni?

A hidegen sajtolt tökmagolaj egy rendkívül értékes hidegen sajtolt növényi olaj, amely rengeteg pozitív élettani hatással rendelkezik. Ahogy nő a népszerűsége, úgy nő a boltok polcain megtalálható kínálat is.

Melyik tökmagolajat érdemes megvenni? Hol érdemes vásárolni?

1. Ha webáruházban vásárol, akkor erre figyeljen!

A mostani járványhelyzetben egyre többen vásárolnak az internet segítségével. Ha ön is ezt választaná, akkor nagyon óvatosnak kell lennie.

Manapság már nagyon sokféle tökmagolajjal találkozhat. Egymást követik az újabb és újabb webáruházak, akik azt mondják, hogy az ő olajuk a legjobb.

Mégis mit vegyen figyelembe?

Véleményem szerint az a webáruház, ahol csak termékek vannak nem igazán hiteles. Számomra olyan, mintha kitenném egy termelői vásárban a termékeimet és nem állnék ott az asztal mellett. Ha ilyet talál, akkor nem javaslom, hogy ott vásároljon.

Ennek több oka is van.

Az első, hogy ha nem tudja, hogy ki vezeti az oldalt, akkor kihez fog fordulni, ha problémája van? Kit fog felhívni, ha valami gond volt a rendeléssel? Feltüntettek egy telefonszámot? De mégis mi a garancia arra, hogy a telefont kezelő illető tényleg foglalkozik majd a problémájával és válaszol a kérdéseire?

A másik dolog, hogy ha nem tudja, hogy ki áll az oldal mögött, akkor honnan tudja pontosan, hogy honnan származik a termék? Hol gyártják? Magyarországon? Külföldön?

Ugyancsak nagy probléma, hogy ha nem talál részletes leírást a termék készítéséről. Az kevés, hogy valaki csak odaírja, az ő olaja biztosan hidegen sajtolt. Ha nem tudja megmutatni önnek, hogy hol készíti, ha nem tesz fel képeket a sajtolásról, akkor mi alapján tudná eldönteni, hogy valós-e az állítás. Sokszor nagyon mélyre kell menni a webáruház tartalmában, hogy a gyártás folyamatáról megfelelő információt kapjon. Egy termelőnél, aki vállalja a termékét, ez nem okoz gondot.

Számos olyan kérdés, amit fontos lenne megválaszolni. Ez azonban csak akkor lehetséges, ha van egy személy, egy valós személy az oldal mögött, aki vállalja az arcát a termékei mellett.

Mi, itt a Zahorecz gazdaságban így dolgozunk. A honlapon láthatja a családi gazdaságunk tagjait, láthatja, hogy hol és hogyan dolgozunk, és láthatja, hogy büszkén vállaljuk a termékünket. A Betyáros tökmagolajat mi készítjük, 100%-ban hidegen sajtoljuk, és nyugodt szívvel ajánljuk Önnek, mert személyünk rá a garancia, hogy ha tőlünk vásárol, akkor minőségi hidegen sajtolt olajat vásárol.

Ugyancsak az internetes oldalakhoz kapcsolódnak a vásárlói visszajelzések. Kis helyen, vidéken, az emberek egymásnak ajánlják a termelőket, termékeket. Az interneten ezt átvették az értékelések, a vásárlói visszajelzések. Ha egy webáruházból rendel, akkor mindenképpen nézzen utána, hogy az adott oldalon mit mondtak a korábbi vásárlók. Sokat segít a választásban!

2. Ha személyesen, a termelőtől vásárol, akkor erre figyeljen!

A legszerencsésebb helyzet, ha személyesen a termelőtől tud vásárolni tökmagolajat. Ilyenkor mindig kérjen egy kis kóstolót, győződjön meg róla, hogy valóban ízlik-e önnek az olaj.

Azt is megfigyelheti, hogy milyen maga az olaj. A valóságban sok olyan dolgot észrevehet, amit az internetes fotók nem árulnak el.

Ellenőrizze le például, hogy mennyire sűrű az olaj. A valódi hidegen sajtolt olajnak sűrűnek kell lenni. Ha túl hígnak találja, akkor inkább ne vásárolja meg.

Az olaj színe szintén elárulja az olaj minőségét. A valódi hidegen sajtolt olaj nagy mennyiségben (pl. üvegben) barnás-pirosas színű, egy kanálba kiöntve vagy egy kis szalvétára cseppentve azonban zöld színű. Ha a kanálban is barnának tűnik az olaj, sőt mellé még enyhén pörkölt, füstös ízt is érez, akkor az az olaj biztosan nem hidegen sajtoltással készült (sokkal inkább melegen sajtolással, ahol megpirítják a magokat a sajtolás előtt).

Hozzánk nyugodtan ellátogathat, szeretettel várjuk önt a Zahorecz gazdaság sajtoló üzemében. Szívesen adunk kóstolót, illetve megmutatjuk a sajtoló üzemet is, ahol kizárólag a hidegen sajtolásra alkalmas gépeinket láthatja. Ezen felül számos vásáron, termelői piacon is jelen vagyunk, ahol tud tőlünk vásárolni. Ezekről pontos információkat a Facebook oldalunkon talál, melyet ide kattintva érhet el.

Remélem ez a néhány szempont segít önnek a megfelelő minőségű tökmagolaj választásában!

Bár így az interneten keresztül nem tudok önnek kóstolót adni, de jó szívvel ajánlom webáruházunkat, ahol saját gazdaságunkban termelt alapanyagokból, saját sajtoló üzemünkben készült Betyáros tökmagolajunkat is megtalálja!

Bármilyen kérdése, kérése vagy problémája lenne, kérem, hogy forduljon hozzám bizalommal! Szívesen segítek!

Zahorecz Istvánné Andi
+36203767705

tökmagolaj

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük